Szűrés

A(z) Vodafone Red kulcsszót tartalmazó cikkek

Adatmilliomossá tesz a Vodafone Red

2017. április 26. -

A mobilinternet egyre fontosabb mindannyiunk életében. Ezért most a Vodafone 1 millió MB adatforgalmat ad az első három hónapra minden új lakossági és üzleti Red előfizetőnek, valamint azoknak, akik megújítják Red előfizetésüket, jelentette be a Vodafone szerdán.

Tovább

Nem lesznek a Vodafone-nál roaming díjak

2015. április 1. -

A Vodafone Magyarország április 1-jétől, azaz a mai naptól hivatalosan is eltörli az EU-s roaming díjakat és átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait. Ez egyedülálló lépés nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is.

Tovább

Jövőre új iPhone-od lehet a Vodafone-nál

2014. október 28. -

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, október 31-étől a Vodafone-nál is kaphatók az új iPhone modellek. A készülékek október 24-től már előrendelhetőek a hivatalos weboldalon. A mobilszolgáltató azokra is gondolt, akik jövőre már új telefont szeretnének.

Tovább

Redes vagy? Barangolj úgy az egész EU-ban, mintha itthon lennél!

2014. június 12. -

Az Európai Parlament és a Tanács nemzetközi roaming díjakra vonatkozó rendeletének megfelelően július elsejétől a Vodafone Magyarország drasztikusan, 20-54 százalékkal csökkenti az Uniós roamingolás költségeit, a Vodafone Európai napijegyes ügyfelei pedig már most is a hazai adatforgalmi keretükkel internetezhetnek az Unió területén és a hazai tarifákkal telefonálhatnak, vagy SMS-ezhetnek, jelentette be a Vodafone.

Tovább